May 24th 2013

today is the 24th of may.
something interesting took place exactly at this date.
five years ago. we tied the knot.

woot!!!
it's our 5th wedding anniversary babies!!!

alhamdulilahhh, kalo dibilang 5 taun pertama adalah masa sulit,
mmmh, gue personally ngga terlalu merasa kesulitan amat.
yes we adapt one and another, bukannya tanpa effort ya.
mungkin karena kita berdua insya allah sama sama ikhlas,
it feels efffortless. it really is.
i gave up a lot of things i used to do, ye know,
like going out on friday night, checkin out new cool places,
hangin out with friends, and stuff. 
well, bad news. erw doesn't like it. jadi yaudah, i gave it up.
anehnya  i'm totally cool with it.
and then we had this datenight rule every once a while,
so i get my nightout time, PLUS, i get a date for the occation!
the thing that was used to be missing.
TADAAA hahaha. alhamdulilahhh.

this is officially my longest relationship hahaha...
setelah pacaran terlama kandas di tahun ke 4 kurang dikit,
kali ini alhamdulilah, gue sukses melancarkan sebuah hubungan cinta.
so last night, it was a no-school-nite, so we went to the gym.
parahnyaaa, saking banyak kerjaan hari itu, gue lupa makan siang.
gleggg, baru makan mie instan jam 4 an,
kelarin kerjaan, out of the office on time, langsung ke gym.
minum susu dulu sekotak. okeh.
lari nya juga gak maksain, santai aja… MAU PINGSAN. hahaha.
norak… abis itu erw ngajak makan ke outback. okei.
terus sambil nungguin makanan dateng, 
kita ngebahas rencana wiken sama anak anak.

ternyata ada yang lupa kalo ulang tahun perkawinannya adalah hari jumat,
tanggal 24.
orang yang gue pikir gak bakalan pernah lupa, ternyata lupa.
dan bukan erw. tapi gua. hahaha. gebleggg.
jadi gue ingetnya, anniversary nya tu sabtu… ternyata jumat ye.
pantesan juragan ngajak makan di outback! fufufu.
abis makan, kita jalan jalan aja, terus pulang.
erw put this new ring on my finger.
karna cincin akad nikahnya yang asli ilang terus,
and since erw does not use his ring, 
i decided to remake my wedding ring. hohoho…

ini lohhh cincin yang ngilang melulu itu, skarang mau disimpen ajah dimuseum!


so, for 2 consecutive evenings, we had our long talk,
i'd have to say, this is the best thing about marriage.
it's great to know that you have a vision, 
and someone is willing to walk by your side throughout the process.
offering you non stop comfort, support and advices.
so you know that you can be whatever you want to be, the sky is the limit.

gue bisa jadi gue yang sekarang ini, ya pastinya karna dukungan erw juga.
secara gue sekolah lagi pulak, banyak waktu yang ilang sama anak anak,
banyak kejadian ngga ngenakin along the way, 
but everyday i become less and less worry. i know he's there for me.
rasanya sih, kalo ngga didukung seperti ini, 
i wouldn't have achieved even half of what i got today.

ketika gue tanya, aku kurangnya apa... si erw jawab: kurang masak.
hahaha... karna dia lagi program bawa makanan ke kantor tiap hari,
ksian juragan huhuhu... insya allah kalo udah selesai sekolah,
kita mulai program clean eating yah beib.

so, each and everyday, i thank Allah for us, and pray.
for abundant blessing, for you, for the kids, for us.
i'm so full of love and content today, imma post some of my wedding pictures.
hihihi... just to remind myself of how slim i was prenatal.

kiss and kisses! ris

Comments

mircit said…
Hatiku hangat baca ini, happy anniversary yaaa risti dan suami
risti said…
ihihihi.. tingkiyu miri :*
astried&benget said…
hatiku pun hangat padahal di luar lagi ujan lho. semoga cinta2an selalu ya ti :*

Popular posts from this blog

Ibu dan anak

pregnancy's best buys

Down time and the meltdown